Descobreix El Pallol

UN ESPAI OBERT
PER A GAUDIR A TOTES HORES

L’element central que dóna coherència al nucli urbà és el nou Passeig Comercial El Pallol, que impulsa un entorn tradicionalment dedicat a les compres i amb un alt valor percebut. Es tracta d’un Passeig en dos nivells, planta baixa i planta al carrer, però concebuts com un nucli únic al voltant del qual es concentren els diferents establiments.
Aquest carrer comercial culmina en una plaça de més de 1.000 m2, un espai pensat per a actes culturals i d’oci propis del centre de la ciutat. En un extrem de la plaça se situarà el futur hotel de 4*, que dinamitzarà, encara més, el centre històric de Reus.

Les 18 botigues que hi ha en el Pallol completen l’oferta comercial tradicional de Reus i revitalitzen una àrea clau per a la ciutat. Aquests establiments estan dedicats a l’oci, la bellesa, els esports, els complements, la moda i la restauració, i compten amb les millors marques.

Aquí, els visitants tenen l’oportunitat de comprar, menjar o passar una estona d’oci a qualsevol hora del dia, al mateix temps que gaudeixen del revitalitzat centre històric de Reus.

Tienda ENZO El Pallol

layers

INSTAL·LACIONS

  • 2 ascensors adaptats per a minusvàlids per accedir a la planta baixa.
  • 4 ascensors d’accés a l’aparcament, escales i rampes mecàniques que uneixen les dues plantes comercials i les dues de l’aparcament.
  • Lavabos públics i adaptats per a minusvàlids a la planta baixa i a la primera planta de l’aparcament.
  • Cafeteries i zona de restauració: Can Vicenç, Can Vicenç Select, El Racó del Vermut i No Diguis Blat.
  • El centre disposa de desfibril·lador.

info

ALTRES DADES

Nombre de botigues:

  • Planta carrer: 10 establiments
  • Planta baixa: 4 establiments

Superfície comercial: 8.375 m2

Propietat: Nuñez i Navarro