El passeig comercial El Pallol, que integra una zona comercial i residencial en un centre històric a Catalunya, celebra el seu quinzè aniversari i manté unes excel·lents  perspectives de futur

Aquest mes de juny, el Passeig Comercial El Pallol celebra els seus primers 15 anys d’existència. L’eix comercial, que es va posar en marxa el 17 de maig de 2007 en una multitudinària inauguració, assoleix el seu 15è aniversari consolidat com a punt de trobada i espai icònic al bell mig de la ciutat de Reus.

Avui, tota l’àrea constitueix un referent cultural i d’activitats per Reus. Periòdicament, el passeig comercial acull tot tipus d’esdeveniments socioculturals tant a la plaça Evarist Fàbregas com a la resta de l’indret. Des de castellers a activitats esportives, fires i mostres, accions solidàries, concursos, concerts i, sovint, entreteniments que tenen nenes i nens com a protagonistes, tant als períodes de vacances d’estiu i Nadal com en les dates més assenyalades de la ciutat. Un públic familiar que s’ha fet seu aquest espai al cor de Reus.

15 aniversari El Pallol

Plenament integrat a El Tomb de Reus, espai comercial referent de la ciutat amb un 80% de carrers pels vianants, l’oferta comercial a El Pallol aplega moda, complements, bellesa, oci, cultura i restauració. Des de les nou del matí fins al capvespre, quan tanquen les botigues, a El Pallol s’hi pot esmorzar, dinar, sopar, berenar, gaudir d’una copa o tastar el vermut més autèntic, el de Reus.