Les activitats de Nadal al Passeig Comercial començaran el dia 26 de novembre i romandran fins al proper 9 de gener

El Passeig Comercial El Pallol dóna la benvinguda al període nadalenc el proper 26 de novembre amb el popular encès de llums, l’esperat Black Friday i la presentació d’un conjunt d’activitats per a tota la família, que s’allargaran fins el segon diumenge de gener, coincidint amb el festiu dobertura de Rebaixes. El Pallol inicia així una campanya preparada amb molta il·lusió, tenint cura de tots els detalls perquè, de nou, milers de famílies tornin a gaudir de l’eix comercial durant les festes i de totes les oportunitats que ofereix.

Zapping Trio posa la nota musical per donar inici a la temporada nadalenca

A partir de les 18:30 hores del dia 26 de novembre, el grup de música tarragoní Zapping Trio, coneguts per les seves versions de cançons de rock, oferirà un concert gratuït a la concorreguda plaça del Passeig Comercial fins que, a les 19h, es procedeixi al tradicional compte enrere. En aquesta ocasió, un nen accionarà l’espectacular il·luminació, que aquell dia estarà encesa fins a mitjanit.

A més de l’actuació musical i l’encesa de llums, El Pallol vol que els reusencs i els forans facin les compres de Nadal en un entorn immillorable. Presenta un ampli programa d´activitats: el Black Friday, que mantindrà els seus descomptes i promocions fins al diumenge dia 28; la Fira d’Artesania, el BesteBat Batukada per l’Alzheimer o el lliurament de joguines a la Creu Roja, entre d’altres.

Els visitants podran gaudir d´un entorn nadalenc excepcional al centre neuràlgic de la ciutat: un arbre de Nadal de 5 metres d´alçada, decoració i fins i tot un vagó de tren de 4 metres de llargada que ambientaran els espais comercials del Pallol. A més, una gran estructura de llums en forma de regal es convertirà en l’atracció perfecta perquè famílies i nens puguin immortalitzar els seus records festius, tal com ja ho van fer l’any passat els visitants que van anar a gaudir de l’ambient nadalenc del Passeig Comercial El Pallol.

Nadal a El Pallol

Els petits, que són protagonistes en aquestes dates, podran lliurar les seves cartes de Nadal al Pare Noel, que els rebrà al tron els dies 17, 18 i 19 de desembre. Els Reis Mags també recolliran les cartes que s’hagin dipositat a la gran bústia il·luminada situada a Planta Baixa la vigília del 5 de gener.
Sens dubte, el conjunt d’activitats posa en relleu la importància de les dates que s’aproximen per a la ciutat de Reus, que s’esperen amb gran entusiasme.

 

Informació pràctica

  • Actuació musical: A càrrec de Zapping Trio, a les 18.30 hores, 26 de novembre.
  • Horaris de l’il·luminato: Dies comercials: de 17.30 a 23 hores / Dies 24 i 31 de desembre fins a les 07.00 hores.
  • Obertures especials: Diumenges 28 de novembre (descomptes i promocions de BlackFriday); 6, 8 i 19 de desembre; 2 i 9 de gener.
  • Horari comercial: De 9 a 21 hores / De 10.30 a 21 hores en Dies festius d’obertura.