L’època més màgica de l’any està a punt de començar i a El Pallol estem llestos per fer que el teu Nadal sigui inoblidable.

Apunta el 24 de novembre al teu calendari, perquè a les 18:30 h començarà el concert a càrrec del grup Moira per donar la benvinguda al Nadal amb el tradicional compte enrere per encendre les llums que il·luminaran El Pallol amb l’esperit nadalenc i iniciarem el nostre Nadal.

No voldràs perdre’t aquest espectacle màgic!

Ens amenitzarà la celebració un concert a càrrec del grup Moira: música en viu per donar la benvinguda al Nadal.

I des d’aquest mateix moment fins al 8 de gener, podràs gaudir d’una impressionant exposició de Playmobil que recrea la història del Nadal amb un gran pessebre. Una activitat perfecta per a tota la família!

Et presentem un avançament d’algunes de les activitats que tenim planejades per les properes setmanes:

– Timbalers i batucada: gaudiràs d’emocionants actuacions musicals que et faran ballar al ritme festiu.

– Pintacares: els més petits podran transformar-se en els seus personatges favorits amb divertits dissenys de pintacares.

– Activitats infantils: tallers, jocs i entreteniment per mantenir els nens somrients durant tota la temporada.

– Pare Noel i Patge Real: els tindrem a El Pallol perquè tots els nens i nenes, i els no tan nens, puguin lliurar les seves cartes en persona.

– Activitats solidàries: uneix-te a nosaltres en la recollida de joguines noves per a Creu Roja per fer somriure aquells que més ho necessiten; i porta el teu ornament verd per penjar-lo a l’arbre que hem instal·lat per donar visibilitat a la malaltia d’Alzheimer.

I molt més!

Estigues atent a la nostra agenda detallada a les nostres xarxes socials per conèixer les dates i horaris específics de cada activitat.

Enguany, a El Pallol, el Nadal serà més especial que mai.

T’esperem a El Pallol per celebrar junts la màgia del Nadal!

Viu la màgia del Nadal a El Pallol