Mercadona obre les seves portes a El Pallol el 24 de novembre, vine i descobreix-ho!

El 24 de novembre, El Pallol dóna la benvinguda a una nova era de compres amb la inauguració del supermercat Mercadona. Amb una inversió de 5,9 milions d’euros i la creació de 52 llocs de treball, aquesta moderna botiga eficient ofereix als reusencs una experiència de compra renovada.

Ubicat estratègicament al cor de Reus, El Pallol es consolida com a destinació comercial per excel·lència amb l’arribada de Mercadona. La revitalització del passeig comercial no només beneficia als residents, sinó que també atreu visitants i turistes amb la seva variada oferta.

Amb una superfície de 1700 m2, el nou supermercat destaca pel seu ampli assortiment i per la seva eficiència energètica, reduint fins a un 40% el consum. Aquesta aposta per la sostenibilitat respon a la creixent demanda d’un comerç més ecològic i responsable.

La integració de la tecnologia i l’ergonomia millora l’experiència dels clients i facilita les tasques dels treballadors. Dispositius electrònics i eines col·laboratives connecten completament la botiga, optimitzant la gestió interna i garantint una resposta àgil a les necessitats dels clients.

La gran inauguració el 24 de novembre promet ser un esdeveniment inoblidable per a la comunitat de Reus. Mercadona i El Pallol han preparat sorpreses, ofertes especials i una experiència única per a tots els assistents. T’invitem a unir-te a nosaltres i formar part d’aquesta emocionant cita pre-nadalenca al centre de Reus!

Vine i descobreix la nova forma de comprar a El Pallol amb Mercadona. T’esperem el 24 de novembre!