Aquest dissabte 22 d’abril, El Pallol, el teu passeig comercial, s’avança a la celebració de Sant Jordi i regala, a tots els seus clients, una rosa per cada compra que facin a les seves botigues.

No importa el valor de la compra, tots els clients rebran una rosa per la seva visita, hi ha 1.000 roses esperant!

El Pallol compta amb una àmplia varietat de botigues de moda, accessoris, alimentació, bellesa i molt més. Així que, si estàs buscant fer les teves compres o simplement gaudir d’un dia diferent, podràs fer-ho al centre de Reus.

A més, el centre comercial ofereix una àmplia varietat d’opcions gastronòmiques perquè puguis gaudir, amb amics o en família, d’un bon àpat durant la teva visita.

La promoció estarà disponible durant tot el dia, des de l’obertura del centre, a les 9 del matí fins al tancament a les 9 de la nit. Esperem veure’t per aquí!

Aquesta és una oportunitat perfecta per a fer les teves compres i portar a casa una rosa per a tu o per a aquesta persona especial en la teva vida.

No et perdis aquesta oportunitat única de celebrar Sant Jordi d’una manera especial!

T’esperem en el centre comercial El Pallol per a celebrar junts Sant Jordi! No oblidis que per cada compra que facis, rebràs una rosa de regal!