Un cop més, El Pallol vol acompanyar-te per celebrar el dia dels enamorats. En aquesta ocasió tan especial, volem fer de la teva experiència una mica més agradable. Si ets d’aquells que celebren Sant Valentí, presta atenció al que tenim preparat per a tu!

Un dolç detall per enamorar: A El Pallol, creiem en celebrar l’amor en totes les seves formes, i quina millor manera de fer-ho que regalant petits detalls dolços. Per cada compra o consumició que facis el dia de Sant Valentí, rebràs una piruleta en forma de cor. Un gest dolç que esperem que endolceixi encara més el teu dia especial.

Amics per sempre: I ara, a més, volem que la teva relació amb El Pallol sigui duradora i plena de sorpreses. Per això, et convidem a unir-te a la nostra comunitat d’amics. En donar-te d’alta en ella, no només et convertiràs en part de la nostra família, sinó que també participaràs automàticament en el nostre sorteig mensual de 100 € per compres a El Pallol. Imagina tot el que podries gaudir amb aquest premi!

Fes clic aquí!

I per demostrar-te el nostre afecte, hem preparat regals i sorpreses exclusives per a tots els nostres amics. A El Pallol, creiem que l’amistat se celebra tot l’any, i volem ser part d’aquests moments especials amb tu.

Feliç Sant Valentí!