GUANYA FINS 200€ EN XECS REGAL

Participa en el sorteig de quatre xecs regal entre els dies 1 i 31 d’octubre de 2020, ambdós inclosos, i podràs guanyar fins a 200€ per fer compres a El Pallol.

Per participar només* hauràs de fer alguna compra o consumició en qualsevol de les botigues o locals de restauració o altres del Passeig Comercial El Pallol que siguin iguals o superiors a 9€ i tenir més de 18 anys.

Hi haurà un total de quatre premis. Cada un dels premis consisteix en un xec regal per valor de 50€ pel quart premi, un altra xec regal per valor de 100€ per al tercer premi, un xec regal per valor de 150€ per al segon premi i un últim xec regal destinat al guanyador del primer premi per valor de 200€ per efectuar compres o consumicions als establiments del Passeig Comercial El Pallol fins al 31 de desembre de 2020!

Els quatre guanyadors s’escolliran mitjançant sorteig per mà innocent en un acte públic que se celebrarà divendres 6 de novembre de 2020 al Passeig Comercial El Pallol.

* La participació al sorteig està subjecte a les condicions que trobaràs en el document de les “Bases del Sorteig” que podràs consultar a continuació.
** La promoció és vàlida per a tots els locals del Passeig Comercial El Pallol, menys la botiga Nespresso.

BASES DEL SORTEIG