Aquest dissabte 1 de juliol, el Passeig Comercial El Pallol dona inici a la seva temporada de rebaixes amb descomptes de fins al 75%.

Les promocions estan disponibles tot l’estiu, des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, en l’horari habitual del centre: de 9h a 21h ininterrompudament. Aprofita aquestes vacances per gaudir d’un dia de compres amb els millors preus.

El teu Passeig Comercial al centre de Reus compta amb la millor selecció de botigues de moda com les marques: Desigual i C&A, i des de fa un mes, PEPCO; que tindran els millors descomptes en els seus articles esperant-te. Al Passeig, també trobaràs botigues d’accessoris, bellesa i molt més.

A més, El Pallol ofereix una àmplia varietat de restaurants i bars perquè gaudeixis d’un bon àpat durant les teves compres. No hi ha res millor que prendre alguna cosa fresca a l’aire lliure aquestes tardes d’estiu.

Et convidem a passar per la nostra Llibreria Solidària. Un espai on els llibres són lliures: ni es compren, ni es venen. Pots aprofitar per a deixar algun dels teus llibres favorits i fer un intercanvi o simplement agafar prestat el que et cridi més l’atenció.

Recorda que El Pallol compta amb la zona d’aparcament més gran del centre de Reus. Sent client del nostre Passeig Comercial podràs gaudir de fins a 3 hores d’aparcament gratuïtes.

És l’oportunitat perfecta per a fer les teves compres amb els millors preus en el centre de Reus.

No deixis escapar les millors rebaixes a les teves botigues favorites, t’estarem esperant en El Pallol!