El Passeig Comercial El Pallol dóna la benvinguda al Nadal amb la popular encesa de llums i la presentació d’un programa d’activitats per tota la família. El Pallol inicia així la seva quinzena campanya nadalenca, preparada amb molta il·lusió, perquè un any més milers de famílies tornin a gaudir de l’eix comercial durant les festes i de totes les oportunitats que ofereix.

Al divendres 25 de novembre, a partir de les 18:30h de la tarda, el grup musical Moira oferirà un concert perquè totes les persones que visitin l’espai puguin gaudir-lo. A les 19.00h es procedirà amb el tradicional compte enrere de l’encesa de llums, i posteriorment el concert reprendrà la seva actuació fins les 20.00h. Aquest any, un nen i un elf de Nadal accionaran el botó màgic per encendre l’espectacular il·luminació del passeig, que romandrà encesa fins les 23h. 

Així mateix, aquest Nadal, El Pallol també presentarà un ampli programa d’activitats pensades perquè els reusencs i els visitants facin les seves compres en un entorn immillorable. L’esperat Black Friday, que se celebrarà fins el diumenge 27 de novembre; la Fira d’Artesania; l’entrega de joguines a la Creu Roja el 20 de desembre a les 16:30h; el BesteBat Batukada el 21 de desembre com a acció social per l’Alzheimer; així com el sorteig de la panera d’El Pallol, valorada en més de 600€ i que se sortejarà el dia 22 de desembre a la tarda.

A més de la decoració típica nadalenca amb la que es vesteix El Pallol cada any, en aquesta ocasió els visitants podran gaudir d’un entorn de festivitat excepcional al centre neuràlgic de la ciutat.  Un ós gegant de 4 metres d’altura, un espectacular arbre de Nadal de cinc metres d’altura, i un escenari amb trineu estaran disponibles al passeig perquè tots els visitants s’emportin la seva millor foto i record aquest Nadal. Així, El Pallol es convertirà en l’atracció perfecta perquè famílies i nens puguin immortalitzar els seus records festius, com cada any. 

Els petits, que son protagonistes en aquestes dates, podran entregar les seves cartes de Nadal al Pare Noel, que els rebrà al seu tron els dies 17, 18, 22 i 23 de desembre a la tarda. Els Reis Mags també recolliran les cartes que es dipositin a la seva bústia situada a la Planta Baixa, durant la vigília del 5 de gener. 

El conjunt d’activitats posa de relleu, sens dubte, la importància de les dates que s’aproximen per la ciutat de Reus, que s’esperen amb gran entusiasme i esperit nadalenc.