L’empresa, especialitzada en alimentació 100% natural per a gossos i gats, ocupa el local número 8 de la planta baixa del Passeig Comercial el Pallol.

Sota el lema “Si tu menges sa, per què ell no?” ha obert les portes a el Pallol la primera botiga física Guau&Cat, l’empresa especialista en alimentació saludable per a gossos i gats. Situat a la planta carrer del Passeig Comercial, l’espai ofereix als visitants una innovadora proposta de menjars 100% naturals que fuig de l’ús d’additius, aromatitzants i conservants en les seves receptes. La nova proposta convida a les persones amb gossos a casa a apropar-se per rebre l’assessorament personalitzat del seu equip d’experts, que s’encarrega de triar l’opció que més s’ajusta a les necessitats de cada animal.

Fins ara, l’empresa oferia els seus serveis a través d’un petit obrador/botiga i de la seva shop online, però l’augment de demanda de productes i la seva voluntat d’oferir un tracte el més personalitzat possible als seus clients, els ha portat a escollir el número 8 del carrer Montserrat, per ubicar el primer establiment físic Guau&Cat.

Guau&Cat-2 - El Pallol ReusEls usuaris que s’apropin per a conèixer aquesta innovadora proposta de menjar real food, trobaran un ventall de menús amb més de 12 plats diferents dissenyats per l’equip de Guau&Cat, que fa més de quinze anys que es dedica a l’alimentació animal. A més, la seva oferta compta amb la supervisió directa de veterinaris experts en nutrició i teràpies naturals, així com amb el consell d’una doctora en biopatologies. Carn, peix, fruita i verdura, tant en la seva opció crua com cuinada, així com productes deshidratats completament naturals per a promoure l’educació, el joc i la bona salut, conformen la proposta d’aquesta empresa que neix amb la voluntat de promoure l’alimentació saludable entre els animals, fugint del concepte tradicional d’ultra processats.

Benvinguts!!