Sumem una nova proposta deliciosa i saludable a l’oferta d’oci i restauració, al nostre Passeig Comercial obert a Reus.

📍 Ubicació: Planta carrer, local 23, Passeig Comercial El Pallol, Reus.

🕒 Data d’Obertura: 30 de setembre de 2023.

Per què Smöoy? 😋

Smöoy no és simplement iogurt gelat; és una experiència única que redefineix el concepte de postres saludables, sent el primer iogurt gelat amb beneficis funcionals! Baix en greixos, ric en fibra natural, sense gluten i amb pre i probiòtics Smöoy és una opció saborosa i saludable per a tots, com explica el seu fabricant.

Sabors i més sabors! 🌈

Amb una fórmula pròpia i única, Smöoy ofereix una varietat de sabors, des dels més clàssics fins a innovacions que canvien cada setmana, tots amb les bondats del iogurt gelat. A més, podràs gaudir de toppings saludables i productes innovadors que et sorprendran. No et perdis els seus cardis i gofres!

Innovació i qualitat 🌟

Recolzat per 95 anys de tradició en la fabricació de gelats i amb presència en més de 16 països, Smöoy destaca per la seva capacitat d’innovació i qualitat, fabricant productes exclusius en la seva factoria de Múrcia i adaptant-se als gustos locals incorporant ingredients com a fruites fresques i alguna fruita seca de Reus.

Una experiència per a tots al Pallol 🛍️

L’arribada de Smöoy a El Pallol enriqueix la nostra diversitat gastronòmica i ofereix una opció més d’oci i restauració de qualitat. Vine i descobreix una nova manera de gaudir els gelats, mentre explores tot el que El Pallol et pot oferir per a tu i els teus!

Sobre nosaltres 🌳

El Pallol no és només un centre comercial obert, és un espai icònic i un punt de trobada en el cor de Reus on succeeixen tot tipus d’activitats culturals i lúdiques. Des de concerts fins a activitats infantils, tenim propostes i productes per a tots a El Pallol.

T’esperem! 🎈

Vine i viu l’experiència Smöoy en El Pallol! Descobreix per què Smöoy és considerat el millor Frozen Yogurt del món i gaudeix d’una opció deliciosa i saludable en el teu pròxim passeig per El Pallol. 🎉🍨🧇